Select Page
Ekipa

Mi smo TIM.

Verjamemo, da lahko naše individualne kvalitete najbolje zasvetijo, ko se kot osebnosti dopolnjujemo, skupaj rastemo in se razvijamo. 

 

Luka Gaberščik

Odvetnik

+

T +386 (0)41 724 880
E luka.gaberscik@gaberscik.si
Linkedin

 

Odvetnik Luka Gaberščik je leta 2002 z odliko diplomiral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Po opravljenem sodniškem pripravništvu na Višjem sodišču v Kopru se je kot odvetniški kandidat zaposlil pri Odvetniški družbi Čeferin o.p., d.o.o., kjer je nato kariero nadaljeval kot odvetnik.

Samostojno odvetniško pot je pričel leta 2008 in jo nato čez dve leti nadgradil z ustanovitvijo Odvetniške družbe BGK. Posluje v slovenskem, angleškem, italijanskem in srbskem oz. hrvaškem jeziku, govori pa še nemški in španski jezik.

Ukvarja se predvsem z gospodarskim, civilnim in javnim pravom.

Nives Andrejek

Odvetniška kandidatka

+

E nives.andrejek@gaberscik.si

Nives Andrejek je leta 2019 magistrirala na Pravni fakulteti v Ljubljani, z magistrsko diplomsko nalogo s področja gospodarskega prava in varstva osebnih podatkov. Izkušnje v odvetništvu si je nabirala z delom v odvetniški pisarni Avbreht, Zajc in partnerji, o.p., d.o.o., kjer je več kot 2 leti delala kot odvetniška pripravnica. Hkrati je opravljala tudi sodniško pripravništvo pri Višjem sodišču v Ljubljani v trajanju 8 mesecev. Po opravljenem pravniškem državnem izpitu se je decembra 2022 pridružila Odvetniški družbi Gaberščik, o.p., d.o.o. kot odvetniška kandidatka.

Ukvarja se predvsem z gospodarskim, civilnim in delovnim pravom.

Komunicira tudi v angleškem, nemškem in hrvaškem jeziku.

Ana Veljkovič

Strokovna sodelavka

+

Ana Veljkovič je avgusta leta 2022 diplomirala na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani in se v oktobru istega leta kot strokovna sodelavka pridružila Odvetniški družbi Gaberščik, o.p., d.o.o.. Svoje strokovno znanje usmerja zlasti na področja gospodarskega, civilnega, delovnega in korporacijskega prava, hkrati pa uspešno zaključuje mednarodno usmerjen magistrski študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani.

Tjaša Žakelj

Strokovna sodelavka

+

Tjaša Žakelj je avgusta 2022 diplomirala na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, nato pa se v marcu 2023 pridružila Odvetniški družbi Gaberščik, o.p., d.o.o. kot strokovna sodelavka. Svoje strokovno znanje usmerja predvsem v področja gospodarskega, korporacijskega, nepremičninskega in civilnega prava, hkrati pa aktivno zaključuje mednarodni modul magistrskega študija na Pravni fakulteti.

Nina Rahne Burgar

Vodja pisarne

+

Nina Rahne Burgar, univerzitetna diplomirana organizatorka dela, je po deset-letnih delovnih izkušnjah v javni upravi oktobra 2022 prevzela opravljanje nalog na delovnem mestu vodje pisarne v Odvetniški družbi Gaberščik, o.p., d.o.o.. Skrbi za tekoče izvajanje vseh potrebnih delovnih procesov, komunikacijo s strankami ter usklajevanje med zaposlenimi. Njene delovne izkušnje obsegajo
poznavanje področij upravnih postopkov, protokola in obveščanja, ter delovno-pravnega in kadrovskega področja.

Objave

Sprememba firme odvetniške družbe

Butična odvetniška družba Brulc, Gaberščik in partnerji o.p., d.o.o., z več kot deset letnimi izkušnjami v odvetništvu, ki se je pretežno ukvarjala z izzivi iz področja gospodarstva, je konec leta 2022 spremenila svoj naziv.  Rast in razvoj družbe so botrovali...

Sodno varstvo zoper prostorske akte

Sodno varstvo zoper prostorske akte

Prostor je vselej nevralgična točka. Želja, potreb in interesov je navadno več, kot je možnosti v njem, saj je nujno omejena dobrina. Kot večkrat poudarja tudi Ustavno sodišče, ravno omejenost prostora nujno zahteva skrbno načrtovanje njegove namenske in smotrne...

Sprememba cene pri gradbeni pogodbi zaradi rasti cen na trgu

Sprememba cene pri gradbeni pogodbi zaradi rasti cen na trgu

Tveganja, povezana s ceno, določeno v gradbeni pogodbi Pravila, ki so se v poslovni praksi izoblikovala v zvezi s ceno v gradbeni pogodbi, urejajo dva sklopa tveganj, katerih končne posledice se v sferi naročnika kažejo v višini skupnih stroškov investicije, v sferi...